Tofta förskola är en av Helsingborgs stads skolor.

Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor. Tofta förskola är en del av Bårslöv och Gantofta förskoleområde, tillsammans med Kaprifolgatans förskola och Salladsgatans förskola. Förskoleområdet leds av en förskolechef och en biträdande förskolechef, båda har ett nära ledarskap och är väl förtrogna med verksamheten.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Tofta förskola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Välkommen till oss!

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Häng med Mimmi Carlsson för ett besök på skolan och läs en kort intervju med henne här: